vin til bryllup

Vin til brylluppet

Brylluppet er dagen, hvor alt skal være perfekt. To mennesker, der har valgt at sige JA til hinanden, skal fejres af familie og venner, i skønne omgivelser, med formidabel mad og naturligvis; udsøgt vin

En lækker vinmenu til det perfekte bryllup

Vin til bryllup | Gå først og fremmest efter vine, der falder i din smag og som passer til jeres menu. De fleste foretrækker perlende bobler eller rosé til velkomst, en frisk og ligetil hvidvin til forret, en rødvin med lidt smag og dybde, der kan matche hovedretten og en lækker dessertvin eller bobler til afslutning.

Her guider vi dig til at finde vin til bryllup, som er komplimentere hele dagen. Det må nemlig gerne være af højere kvalitet, når kærligheden skal fejres!

Vi starter med en lækker champagne som velkomstdrink, som virkelig kan starte en samtale. Efter velkomstdrinken, har vi to hvidvine som begge er perfekte til både salat og fisk. Så har vi to rødvine som er fænomenale til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel. Til sidst har vi en lækker hvidvin, som er perfekt sammen med Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble.

A. Lété Champagne Brut Cuvée Clara NV

Velkomst

En vellagret, cremet, fyldig og aromatisk champagne. Hele 5 års flaskelagring inden frigivelse bidrager med både aromatisk dybde og fine, små bobler. Denne dejlige champagne nydes enten som aperitif eller som gennemgående vin til et helt måltid.

DKK 305 – v/6 flasker

Dominique Cornin Saint-Véran 2019 'les Serreuxdières'

Til Menuen

En Chardonnay med lidt eller ingen fadlagring. En Chardonnay med naturlig koncentration og stor mineralsk præcision.

DKK 209 – v/6 flasker

Riesling Alte Reben Feinherb 2021

Til Menuen

Til menuen vil vi forslå en lækker riesling med en let restsødme til laksen.

 

DKK 240 – v/6 flasker

Domaine Cornu Pernand-Vergelesses 2019

Til Menuen

En klassisk pinot noir fra Bourgogne er et rigtig godt valg til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel.

DKK 240 – v/6 flasker

Ricossa Barolo Riserva 2015

Til Menuen

En klassisk pinot noir fra Barolo er også et rigtig godt valg til en rosastegt dansk oksebøf med rødvinssauce med trøffel.

DKK 195 – v/6 flasker

Riesling Auslese Goldkapsel Bacharacher Wolfshöhle 2019

Til Dessert

En verdensklasse Riesling Auslese med fyldig frugt og en passende syre. Den passer perfekt til Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble.

DKK 235 – v/6 flasker

0
Din kurv er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Udforsk vores sortiment