Available Filters

Macabeo

Macabeo også kaldet Viura er en af Nordspaniens mest plantede grønne druer. Druen optræder sjældent alene, og næsten altid en fast del af cava produktionen. Macabeo er til at finde i Rioja-regionen i det nordøstlige Spanien. De Cava-producerende områder syd for Barcelona og Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig har også druen. Læs mere under vores sortiment.

Filter

Viser alle 7 resultater

  • Bodegas Pequeños Cava Brut spanske bobler
    v/6 flasker

    Bodegas Ecológico Pequeños Cava Brut NV

    73 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Vilarnau Cava Brut Reserva spanske bobler
    v/6 flasker

    Vilarnau Cava Brut Reserva NV

    83 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Cava Demi-Sec Dom Potier spanske bobler
    v/6 flasker

    Dom Potier Cava Demi-Sec NV

    67 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Vilarnau Cava Brut Nature Reserva Vintage - Vilarnau Cava Brut Nature
    v/6 flasker

    Vilarnau Cava Brut Nature Reserva Vintage 2019

    89 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Cava Brut Dom Potier spanske bobler
    v/6 flasker

    Dom Potier Cava Brut NV

    67 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Cava Demi-Sec Vilarnau spanske bobler
    v/6 flasker

    Vilarnau Cava Demi-Sec NV

    83 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv
  • Vilarnau Cava Brut Reserva Magnum spanske bobler
    v/1 flaske

    Vilarnau Cava Brut Reserva Magnum NV

    185 Kr.

    ✓ På lager & klar til levering

    Læg i kurv

Macabeo er tilpasningsdygtigt

Macabeo druen er en grøn drue der er ret tilpasningsdygtig, på trods af, den ikke trives så godt i et alt for tørt eller fugtigt klima. Macabeo druen bruges mest til udvikling af Cava og dyrkes primært i Nordspanien.

Neutralitet kan være en god ting

Druen anses af nogle vineksperter som værende en trist og ikke-aromatisk drue. Men denne neutralitet kan være en bonus, eftersom den forfriskes sammen med andre druer, heriblandt paradella og xarel lo, og derefter kan vise sig at have en dejlig frugtsmag. Derudover foretrækker cava-producenter Macabeo, fordi det absorberer godt sekundære smagsstoffer fra kontakt med bøje, mens vinen bliver lavet i vingården.

Spændende vinstokke

Distrikt området Rioja, som har eksisteret i årtier, har dejlige gamle vinstokke, på trods af lavere udbytte, så producerer de mere komplekse smagsvarianter og fungerer godt med lagring på eg.