Vin til fest

Vin til påske

Vin til påskefrokost

Når du står ved et påskebord fyldt med æg og rejer med mayonnaise, laks, sild i alle former, frikadeller, Rullepølse, lun leverpostej med bacon og/eller svampe, påskekylling, så det meget normalt at man tænker der skal påske øl og Snaps på bordet, men vi mener at det er fuldkommen essentielt med noget Vin til påskefrokost, for den fulde smagsoplevelse. Her har vi samlet vores bedste bud på hvordan vin til påskefrokost kunne se ud, der er en fransk hvidvin, en østrigsk hvidvin, en tysk hvidvin, en new zealandsk hvidvin, en italiensk hvidvin, en italiensk rødvin og til sidst to amerikanske rødvin.

Læs mere »
rose vin

Vin til konfirmationen

Den store dag for konfirmanden, skal naturligvis indholde den perfekte vinmenu til middagen. Her guider vi dig til en udsøgt vinmenu, som dine gæster, unge som ældre, vil nyde. Og det er til priser, som alle kan være med på.

Læs mere »
Vin til Valentins Dag

Vin til Valentine’s Day ❤️

Lad os være ærlige, der er ikke noget mere sexet end at dele en flaske vin med dit livs store kærlighed.
Vi har lavet den perfekte guide med vine til ham eller hende, du ønsker at dele din Valentines Day med.

Læs mere »
Skål i hvidvin nytårsaften

Vin til nytårsaften

Nytårsaften er en særlig aften, hvor vi fejrer det år, der er gået, og byder det nye år velkommen. På denne aften drysses der gerne lidt ekstra stjernestøv på middagen, og maden og vinen må gerne smage ekstra lækkert. Greatwine har samlet lidt korte tips til at skabe det perfekte match mellem mad og vin til nytårsaften. Du kan også læse vores komplette guide: Vin til mad – Sådan laver du det perfekte match, men her guider vi dig igennem en typisk nytårsaften. Lad os komme i gang!

Læs mere »
Julemad og vin - Vin til jul

Vin til julemad

Juleaften er en af de vigtigste måltider der er hvert eneste år. Og for at være sikker på at alt på bordet harmonere helt som det skal, så har du her en Vin-guide til din juleaften

Læs mere »
fest

Vin til studentertiden?

Studenterfesten: En stor dag for studenten, som sætter punktummet ved sidste eksamen, hvor huen stolt bliver sat på hovedet. Dagen skal naturligvis fejres, i bedste manér – og hvilken bedre måde, end med fantastiske bobler og udsøgte vine?

Læs mere »