Champagne

Filter:

Pris
Den højeste pris er 1.979,00 kr Nulstil
kr.
kr.
Årgang
0 valgt Nulstil
Land
0 valgt Nulstil
Område
0 valgt Nulstil
Drue
0 valgt Nulstil
Volume (cl)
0 valgt Nulstil

11 produkter

Recommend Icon
Champagne Brut Carte d'Or NV
239,00 kr
A. Lété
Champagne Brut Carte d'Or NV

Vinous

91 points

239,00 kr
Champagne Demi-Sec Carte d'Or NV
239,00 kr
Champagne Brut Cuvée Extra Réservée Magnum NV
Champagne A. Lété Cuvee Extra Reservee NV
245,00 kr
Champagne Brut Réserve, NV
399,00 kr 449,00 kr
Taittinger
Champagne Brut Réserve, NV

Vivino

4.2

399,00 kr 449,00 kr
-11%
Brut Vintage, Côte des Bar 2014
289,00 kr
Philippe Fourrier
Brut Vintage, Côte des Bar 2014

Wine Enthusiast

94

Decanter

92

289,00 kr
Champagne Rosé de Saignée Brut Côte des Bar, NV
239,00 kr
Champagne Brut Blanc de Noirs Côte des Bar NV - Magnum
499,00 kr
Philippe Fourrier
Champagne Brut Blanc de Noirs Côte des Bar NV - Magnum

Wine Ethusiast

91

499,00 kr
Champagne Brut Les Folies de la Marquetterie, NV
Champagne Brut Réserve NV - Magnum
889,00 kr
Taittinger
Champagne Brut Réserve NV - Magnum

Vivino

4.2

889,00 kr
Champagne Brut Réserve NV - Jérobeam
1.979,00 kr
Taittinger
Champagne Brut Réserve NV - Jérobeam

Vivino

4.2

1.979,00 kr

Champagne hos Greatwine

Hos Greatwine finder du et stort udvalg af forskellige typer bobler, hvor blandt andet de mest velkendte bobler, nemlig Champagnen, også er at finde. Champagne er en populær drikke, og som oftest er den til at finde til sociale og festlige begivenheder, til fejringer eller andre situationer, hvor det er oplagt at “poppe en pagne”. Champagnen er god til at understøtte de lidt mere festlige begivenheder og er blandt andet god til at sætte stemning for en festlig aften.

Produktionen af Champagne

Men hvad er Champagne egentlig, og hvordan laves de? De fleste har før smagt Champagne og oplevet de sprudlende friske bobler, der rammer tungen, og mildt eksploderer i munden, når man tager en tår. Champagne har sit navn efter den franske provins Champagne i det nordøstlige Frankrig. Boblerne kommer sig af den mousserende vin, som indgår i Champagnen. Den mousserende vin, som Champagnen laves på, kommer dog kun fra regionen Champagne i Frankrig - kommer den mousserende vin fra andre steder i verden, er det ikke Champagne. Stort set al produktion af Champagne laves på de tre druer Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Menier, men små mængder af Pinot Blanc, Pinot Gris, Arbane og Petit Meslier er også vinificeret. Måden hvorpå Champagnen laves er ved sekundær fermentering af vindruer, hvor der dannes vin med kulsyre. Til produktion af Champagne benyttes nemlig den traditionelle metode, som både Champagne og mange andre mousserende vine produceres på. Metoden bygger på, at der efter den første fermentering og flaskelagring sker en sekundær fermentering i flasken. Ved den sekundære fermentering aktiveres tilsætning af gær og sukker, og Champagnen skal herefter ligge i minimum 1½ år, for at smagen får lov at udvikle sig. Er Champagnens størrelse dog mindre end 375 ml eller større end en 1.5 liters-flaske, anvendes en anden metode, kaldt transfer-metoden, der begynder ligesom den traditionelle metode med den sekundære fermentering i flasken. Derefter hældes vinen over i en tryktank, bundfaldet filtreres fra, og vinen pakkes derefter på nye flasker. Leder du efter andre bobler? Se hele vores udvalg af udsøgte mousserende vine under bobler.