Greatwine - hvem er vi?

Greatwine er en dansk familieejet virksomhed, som er startet med en passion for at tilbyde det bedste vin til danskerne. Vi er vinelskere med stort V, og vi elsker at nørde med smagskombinationer, teksturer, teknikker, områder, druer og alt, der vedrører vinens verden. Vi står altid klar til at hjælpe dig med sparring på hvilken vin, du skal vælge, så tøv aldrig med at kontakte os helt uforpligtende for at høre mere.

Vores mission

Det kan ofte være svært at vide, hvor man skal starte, når der skal vælges en god vin til den specifikke lejlighed. Uanset om man er ny på området eller en garvet vinkender, kan man tit opleve at finde en vin, hvor kvaliteten ikke lever op til prisen og forventningerne. 

Det vil vi gerne gøre op med. Vores mission er simpel: Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at drikke bedre vin. Derfor udvælger vi vores vine med stor omhu, så du altid er sikret en god kvalitet til prisen, når du handler hos os. 

Vi giver dig også hellere end gerne sparring på dit valg af vin, hvis du skulle have den mindste tvivl i forhold til, hvad der er det rigtige at vælge.

rødvin

Vores historie

Greatwine blev grundlagt i 2012 af ejer og vinelsker Thomas Birck. Thomas er opvokset i en familie med stor passion for vinens verden, og derfor har han altid haft en stor viden og interesse for området. Familien har rejst verden rundt for at gå på opdagelse blandt lokale vingårde, finde nye udsøgte kvalitetsvine og få større viden og kendskab til vinenes oprindelsessteder. De har i en årrække boet i Sydfrankrig, og her er passionen og interessen for vinuniverset blot blevet endnu større.

Greatwine startede fordi, Thomas i 2012 havde været en kende ihærdig i en bestilling af Amaronevin hvilket resulterede i, at han modtog 2 paller vin foran sin hoveddør. Thomas indså hurtigt, at han ikke kunne drikke 1000 flasker Amarone alene, heller ikke med hjælp fra familie, venner og naboer. Derfor startede han en B2B-forretning, som primært solgte vin til TV-udsendelser, større catering-arrangementer og restauranter, og inden for de sidste år er Greatwine gået over til at sørge for god kvalitetsvin primært til privatkunder.

I dag er Greatwine en familieejet virksomhed, da Thomas’ far Finn Christensen trådte til som COO i 2020 for at tage ansvaret for lager, logistik og vinsmagninger. Siden er der kommet flere til, og virksomheden tæller i dag 5 medarbejdere, der hver især har deres ekspertise på området. Vi har et fantastisk samarbejde med Drueklubben.dk, hvor du kan købe vores vine til samme skarpe priser som hos os selv.

Vores sortiment

Vi har her hos Greatwine nøje udvalgt og håndplukket de allerbedste vine til de bedste priser og dermed sammensat et knivskarpt sortiment til jer! God kvalitet er alfa omega hos Greatwine, og vi er ikke blot en vinhandel, der tilbyder gode vine af høj kvalitet, men vi disker samtidig op med et stort udvalg af billig vin til overkommelige priser, der ikke springer budgettet. For hvem takker nej til billig vin af høj kvalitet?

Hos Greatwine bestræber vi os altid på at imødekomme kundernes ønsker, forespørgsler og behov, og vi forsøger derfor så vidt muligt at undgå, at det er prisen, som står i vejen. Til trods for vores store sortiment af billig vin, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten hos Greatwine!

Greatwine er mere end blot en almindelig vinhandel. Greatwine er nemlig en vinhandel, som altid sætter kunden først, og som altid står klar til at rådgive, vejlede og hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til den rette kvalitet og pris.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige vine, herunder hvidvine, rødvine, rosévin, bobler, dessertvin, portvin og har sågar sammensat vin-smagekasser for at gøre det endnu nemmere for dig at udforske de forskellige vine. Vores sortiment er altså spækket med alt hvad vin-elskerens hjerte begærer. 

Med hurtig levering og servicen i top

Vi kender det alle sammen: Man har fundet de varer, man gerne vil have, man har bestilt dem, og nu er der bare tilbage at vente på, at varerne bliver leveret til døren. Uanset om du står og skal holde et stort selskab, eller om du har bestilt vin til lørdag aften, så er det helt afgørende, at dine varer leveres til tiden. Hos Greatwine prioriterer vi højt, at du modtager din levering til tiden, og derfor kan du altid regne med at få levering til døren inden for 1-2 hverdage, undtagen til ikke-brofaste øer.

Vi hjælper altid gerne med ekspertviden

Hos Greatwine hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den vin, du søger. Din smag er helt individuel, og derfor forsøger vi at imødekomme dine specifikke ønsker ved hjælp af vores viden og ekspertise på området. Leder du efter inspiration til, hvordan du kan sammensætte vin og mad til hverdag og særlige lejligheder som jul, nytår, til bryllupper eller konfirmation, eller vil du vide noget om serveringstemperatur, aldring for vin eller hvor mange glas en flaske vin indeholder, så kan du finde tips og tricks og en masse spændende læsestof under inspiration.

Det siger andre om os

TrustScore på 4.8 ud af 5 stjerner! 

Du kan læse alle vores 60+ anmeldelser på Trustpilot her.

0
Din kurv er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Udforsk vores sortiment