dansk vin historie

Dansk vinhistorie

Den danske vinhistorie er meget mere fascinerende end mange går og tror. Vi har skrevet et indlæg, som kan give dig et indblik i den interessante historie.

Mere end koldt klima og hygge

Tag med på en tidsrejse gennem Danmarks rige vinhistorie! Mange tror måske, at Danmark kun er kendt for sit kolde klima og hyggelige atmosfære, men vores vintraditioner går langt tilbage.
Allerede i vikingetiden dyrkede vores forfædre druer og fremstillede vin. Selvom det ikke var den mest raffinerede vin, så viser det vores dybe rødder i vinverdenen.

Efter århundreder med udfordringer på grund af det nordiske klima har danske vinbønder i de seneste årtier formået at genoplive vinkulturen. Med stigende temperaturer og nye dyrkningsmetoder er vores vine blevet bedre og bedre.
I dag er dansk vin anerkendt for sin friskhed, elegance og enestående kvalitet. Vi har vundet priser og skabt et navn for os selv i den internationale vinverden. Greatwine har fortsat ikke danske vine på shoppen, fordi vi ikke oplever god nok værdi for pengene. Men det kommer. 

Vores små, men dedikerede vinfarme (ca. 50) strækker sig over hele landet – fra Lolland i syd til Bornholm i øst. Med et skiftende landskab og en blanding af traditionelle og moderne teknikker skaber vi vine, der afspejler vores unikke terroir. Den danske vinhistorie bliver kun stærkere og større, og hvis du har nogen spørgsmål så kontakt os, og få hjælp fra væres eksperter. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og få tilsendt fantastiske tilbud, og nye vine. 

 

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Brug 800 Kr. mere for at få gratis DK fragt
Din kurv er tom!

Det ser ud til, at du ikke har tilføjet nogen varer til din indkøbskurv endnu.

Udforsk vores sortiment